La Noche en Blanco – update

Mjaa, igår blev ju inte alls som planerat. Jag mötte upp Vanessa vid Sol och vi gick runt lite. Det var meningen att vi skulle shoppa men ingen av oss hittade någonting.

Istället gick vi till en vegetarisk restaurang och köpte falafel med massa olika röror och sallader till. Jättegott! Under tiden vi satt där kom vi på att vi kanske skulle gå till parken och ro. Det finns ju båtar i en liten sjö där, så vi gick dit.

Efteråt, när vi skulle gå ur båten, så säger killen som hjälper till att han och hans kompisar letar efter fruar. Dom är rika också, bara så att vi visste. Ja, jo, särskilt när man jobbar där..

Vi satte oss i parken igen, tiden gick och vi bestämde oss för att gå på Rock the Ballet, en balletföreställning med rockmusik. Tog tunnelbanan dit och fick oss ett par Albertos. När vi kom dit hittade vi dock inte så vi hoppade över det och gick till det stora Twister-spelet i närheten.

Tröttnade så småningom även på det, så vi gick till Hard Rock Café en stund i väntan på tunnelbanan till festen vi skulle på. Vanessa fick köpt sig en tröja.

Vi kom så småningom till festen, jättekul att träffa alla aupairer, hade pratat med de flesta av dem på facebook så det var roligt att se dem i verkligheten. Runt ett började grannarna klaga, så vi fick snällt bege oss ut. Hann med sista tunnelbanan så vi kom till Sol och undrade vad vi skulle göra. Tyvärr, som med de flesta stora grupper, så vill alla åt olika håll men man vill ändå inte splittra på sig. Till slut kom alla på villovägar och det var jag från Sverige, Vanessa från Österrike, Arienne från USA, Alex från England, Tjorven från Tysklans och Melody från Belgien kvar. Pratade och jämförde massor mellan de olika länderna och hade rätt så trevligt där ett tag. Sen började det rycka i dansbenen på folk så vi flyttade på oss till ett annat ställe, som inte var så nice. Jag började tröttna och ville mest bara hem, men klockan var runt 04 och första tunnelbanan går vid 6.

Jag och Vanessa gick, lallade runt ett tag och pratade tills tunnelbanan öppnade. Vid vår station var det alldeles svart, men så småningom hittade dom ljusknappen.

Vi åkte hem och jag sov tills 14. Nu ska jag duscha och åka till Parque de Retiro och träffa ännu fler aupairer!

För att se fler bilder: Facebook! Jag tror det går att se även om man inte är medlem.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s