Parque de Retiro + H&M

Det var jätteroligt att träffa alla aupairer. Det var säkert hälfen amerikaner från Indiana, Texas, Kalifornien, Oregon och två från Kanada. En tjej, Ida, var från Sverige.

Vi satt först vid vad-det-nu-är, men det är en staty och trappor typ, precis vid sjön. Det kom tre italienare och ville ta kort på sig själva med oss så dom satte sig i mitten av gruppen och blev fotade. När vi flyttat från trapporna till gräset så kom dom tillbaka och hade köpt öl som tack. Jätteäcklig öl, men ändå.

Vanessa och jag åkte bort till Hard Rock Café igen för att byta hennes tröja för att sedan ta oss ner till Sol igen och äta något. Blev en baguette på Madrid’s Subway. Nu har ju visserligen Madrid Subway men ändå.

Efter maten så gick vi och shoppade lite. Köpte en tröja och en blå genomskinlig skjorta på H&M, så rolig är jag, går direkt till de svenska affärerna.

Sen åt vi lite glass och åkte hem. På hemvägen så sneddade bussen över fem filer. Smög inte lite sådär med en fil i taget utan svängde helt om till vänster och körde över. Spännande.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s