Reina Sofia, nachos y Parque del Retiro

Tisdag idag. Jag gör linssoppa med mamma på Facebook. Grejerna här är inte detsamma som hemma så jag blir helt förvirrad.

I söndags skulle vi på museum. Det går aldrig särskilt bra för oss för Vanessa hade ingen lust med museum, Alex hade världens baksmälla och gick hem ganska snart och Fanny gick till fel museum. Jag och Alex var på Reina Sofia och Fanny var på Museo del Prado, som vi skulle gå till efteråt.

Reina Sofia var.. underligt. För det första var det väldigt rörigt, man visste inte vart man skulle gå och man var allmänt förvirrad. Sen så är det modern konst vilket betyder en cirkel och en fyrkant på en tavla eller ett gäng blomkrukor på vägen, en obäddad säng eller en tv som visar rött, blått, grönt och gult efter varandra. Alltså sånt vi också kunnat göra, men inte gjort.

Schysst utsikt från terrassen var det i alla fall.

När Alex gick hem och jag listade ut att Fanny var på fel museum så gick jag bortåt, mötte upp Fanny. Hon hade ingen lust att gå in igen eftersom hon redan tittat på allt så vi gick och åt. Nachos med guacamole, salsasås och någon sorts creme fraiche. Närmaste tacos jag kommit so far. Satt där en bra stund och pratade (svenska!!) tills Vanessa smsade och undrade om vi ville komma till Parque de Retiro och hänga en stund.

Så det gjorde vi. Träffade Adrienne och Nina på vägen, dom är också där och jobbar som aupair. Såg ett gäng turister (alla är där på söndagar) som fotade och fotade. Sig själva och varandra och inte särskilt mycket på det som kanske ”ska” fotas när man är turist.

Sen satt vi och tog det lugnt tills vi tyckte att vi skulle åka hem och sova.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s